Nutrifree bezlepkové Mix per Pane - Bezlepková zmes na chlieb
Zmes bezlepkových/bezgluténových múk
Vyvážená zmes na prípravu bieleho bezlepkového chleba v niekoľkých jednoduchých krokoch. Stačí pridať vodu, droždie, extra panenský olivový olej, štipku radosti a chutný chlebík bude pripravený za približne hodinku! Naučte sa, ako pripraviť dobrý bezlepkový chlieb podľa pokynov, uvedených na obale výrobku Mix per Pane. Nezabudnite pred použitím poriadne potriasť balením tak, aby sa jednotlivé komponenty výrobku medzi sebou dobre premiešali.
Hmotnosť: 1000g
Počet kusov v kartone: 6ks
Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka,tapioka,cukor, psylliová vláknina, soľ. Zahusťovadlá:hydroxypropylmetylcelulóza,guárová guma,výťažok z droždia
Bez laktózy a bez mliečných proteínov
Môže obsahovať stopy horčice,sezamu a soje
Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energetická hodnota | 1495kJ (352 kcal) |
tuky | 0,7 g z toho nasýtené tuky 0,2g |
sacharidy | 84g z toho cukry 5,0g |
vláknina | 2,6 g |
proteíny | 1,2g |
soĺ | 2,0g |
Príprava:
Budete potrebovať: 500g Mix, 380-400g vody, 15g čerstvého droždia, 5g jemnej soli, 20g extra panenský olivový olej.
Postup ako pripraviť chlieb:
Rozpustite droždie vo vlažnej vode.
Nasypte múku do misky a pomaly vmiešajte rozpustené droždie.
Pridajte olej a soľ a dôkladne premiešajte, pokiaľ nezískate homogénne cesto.
Vytvarujte do tvaru gule a nechajte vykysnúť po dobu 1,5 hodiny pri izbovej teplote.
Vezmite cesto, na ruku si dajte trošku múky a vytvarujte cesto do tvaru bochníka.
Umiestnite chlieb na papier na pečenie a položte na plech, nechajte kysnúť dalších 20 minút.
Pečieme v predhriatej rúre pri 180-200 °C po dobu 30-40 minút.
Po vybratí z rúry nechajte chlieb pred podáváním vychladnúť.
Dobrú chuť...
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové Múky- Zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 1.1 kg |
EAN: | 8008696021189 |
GMO: | Neobsahuje |
Hydrogenované tuky: | Neobsahuje |
Konzervačné látky: | Neobsahuje |
Laktóza: | Neobsahuje |
Pšeničný škrob: | Neobsahuje |
Sója: | Neobsahuje |
Vajcia: | Neobsahuje |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.